UFO RED BRANDDETECTIE

In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. De afval- en recyclebranche is er alles aan gelegen om het risico op brand te beperken. Speciaal daarvoor hebben wij de UFO Red ontwikkeld.

De UFO Red meet met een draaibare thermometrische camera constant de temperatuur in de afvalopslag. Wanneer de gemeten temperatuur hoger is dan de ingestelde alarmdrempel, wordt onmiddellijk een alarmmelding verstuurd naar onze gecertificeerde Particuliere Alarmcentrale (PAC). Wij behandelen het alarm met de hoogste urgentie, uw protocol wordt dus direct in werking gesteld.

De UFO Red is uitermate geschikt voor de bewaking van de temperatuur van grote partijen broei- en brand-gevoelige (afval)producten, zowel binnen als buiten. Het systeem heeft een zeer robuuste behuizing en beschikt over een milieuvriendelijk hybride energiesysteem waardoor hij volledig autonoom opereert.

Deze nieuwste aanwinst in ons assortiment, speciaal gericht op branddetectie, is leverbaar in twee uitvoeringen; de UFO Red en de UFO Red Fix. De eerste is gemonteerd op onze mobiele unit. De tweede is te monteren systeem dat permanent uw terrein of locatie in de gaten houdt.

 

Highlights

  •  Draaibare thermometrische camera
  •  Zoomfunctie, per zone in te stellen
  •  Bij alarm wordt een custom made alarm protocol opgevolgd
  •  Speciale software met data historie
  •  Plug-and-play bewakingssysteem
  •  Eenvoudig te verplaatsen
  •  Autonome oplossing inclusief internet

Meer via: https://www.kooisecurity.nl/

 

Onze top 5 beste beveiligingscamera’s voor 2019
5. Ezviz Husky Air: De kijkhoek is goed, de ingebouwde tweeweg microfoon is handig, maar er is helaas geen cloud opslag mogelijk .
4. Foscam R2: Je kunt deze camera op afstand laten draaien en zoomen, de Full HD resolutie geeft een scherp beeld.
3. Ring Spotlight Battery: Compleet draadloos dankzij de ingebouwde accu en een grote kijkhoek van 140 graden, het wifi bereik is wel wat beperkt.
2. Nest Cam Outdoor: Een plug-and-play product met cloud opslag, geschikt voor buiten. Verder zijn de mogelijkheden een beetje beperkt naar onze mening,
1. Somfy One+: De Plus tilt deze camera tot de koppositie, vanwege de complete uitrusting met
deur- en raamcontact én een backup accu die het nog zes uur volhoudt bij stroomuitval.

Vergelijk zelf de mogelijkheden om tot de beste camerabewaking keuze te komen voor jouw situatie.

 

Camerabewaking

Overweeg je camerabewaking in je zaak, woning of gemeente? Goed idee! Maar bereid je dan wel goed voor: informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging. Bekijk hier alvast de meestgestelde vragen van onze klanten. Je vindt hier algemene informatie, technische informatie, hulp bij installatie en alles over wetgeving. Is er toch iets over camerabeveiliging dat je niet terugvindt of wil je een offerte op maat laten maken, laat het ons zeker weten.